Logo

Другите тестове на пациентът
Форма No 3 :
Следвайки завършването на тази форма (форма No. 3), вашето искане на консултация ще бъде завършено. След като щраквайки бутон "предайте запитване" на тази страница, моля, правете следващото: в отделна електронна поща, която е адресирана да consult@webpediatrics.com (или щраквам на "добавки: други тестове" на долната част на тази страница) пишете кодът на пациентът в редът за "тема", в списъкът на пространството за текст изцяло Тестове, които са изпратени , и с щракване "добавка (и)" в прозорецът на електронната поща, които вие можете да привързвате и изпращате сканираха (или оригинално дигитализираха) рентгенова снимки файлове, ултра здрави сканирания, електрокардиограми (ЕКГ), изчислиха томография (КТ) или файлове за изобразяване (MRI) на магнитен резонанс на пациентът.
Внимание: целият размер на файлове, който може да бъде изпратен чрез електронна поща може да бъде ограничен от вашият доставчик за Интернет-услуга. Ако вие срещате каквито и да е проблеми с трансфер на файл, съвпаднете с вашият доставчик за Интернет-услуга.
Приемливите файлови формати за изображения са: .JPEG, .JPG, Уиндоус METAFILES, .BMP, .GIF, и кирпич .PSD, .ИИ и.Скарване. Файлове на видеофилм на процедурите трябваше да бъдат изпратени в какъвто и да е стандартен видеофилм/формат на филмът (.MPEG, .AVI , и т.н.)

Полета, маркирани с ( * ) трябва да бъдат запълнени.

Код (NN-00000000)*
e-mail*

Списък по хронологично нареждане пишеше доклади на тестовете на рентгенова снимка, извършени на пациентът за текуща болест. Заградете дата на тестът, името на тестът, и името на институцията където тестът беше готов.

Списък в репортажи на хронологично нареждане за ултразвук се тества направен на този пациент като част на грижа за текущата болест.

Опишете дати и произлиза (написан) за тестове на КТ (изчислена томография), които бяха направени на пациентът. Моля, приложете името на институцията където тестът беше готов, и точното име на тестът (т.е. с или без контраст, и т.н.)

Опишете дати и произлиза (написан) за MRI (магнитен резонанс) тестове, направени на пациентът разглеждайки текущата болест . Моля, приложете името на институцията където тестът беше готов, и точното име на тестът.
Опишете дати, резултати и описания от каквито и да е други тестове се представиха на пациентът като част на медицинската помощ за текуща болест.

Добавка : други тестове
Copyright by WebPediatrics.com2003 * Modified 24 Март 2004 г.